Macaco

A macaco egy guggolásból indított flick.
Guggolásból tedd a jobb kezed melléd úgy 90 fokban.
A homorítsd, dőlj hátra bal kezedet tartsd magad felett.
Lökd meg a lábad és amikor a fejed fölé érsz húzd be a lábad.
Ez az első lépés egy flick megtanulásához.
Hozzászólások
Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
2010. június 12. 13:19
innen télleg egy lépés a flick
2010. február 10. 19:11
jah ez capueira ugrás.
2010. február 10. 19:11
uhh.. de gáz.. nehogy ebből kezdjetek el flikket tanulni. igazad van Shakuras. ha megszokjátok az 1 kezest a rendes flikkben fogyton ki fogtok fordulni és oldalraesni. ne akarok sokat kötekedni de oylan nincshogy előre flikk...
2010. február 8. 19:36
Evvel csak az a baj hogy megszokod, hogy oldalra elfordulsz és csak az egyik kezedet használod. Csak erre alapozni a flicket nagy hiba mert oda 2 szimetrikus kéz kell és ha eljön az idő hogy flicket ugorj belédrögzül a féloldalasság és nem mered elugrani vagy ha elugrod rossz lesz és sok munka kijavitani. Ezért inkább a hidat javasolnám. Állásbol minnél gyorsabban lemész hídba majd onnan kézállás és ha elég gyorsan és jól megy akkor el is rugaszkodhatsz ahogy http://akrobatika.trukkok.hu/flick.php itt irja Keoni a forumban és a profi hidad miatt nem sok esély van arra hogy bármi bajod essen persze homokon szönyegen vagy jó puha füvön gyakorold. gl hf:)
2009. december 30. 09:13
De durva tok jo látványos és naon jó segit a hárta flickbe ugy hogy naon zsír a trükk :D
2009. november 17. 19:12
ezt megkell h tanuljam!
2009. november 15. 19:02
ok, ezt meg kell tanulnom ^^ olyan 1 hónap alatt megvan, nem? És ha innen mehet a flick, az mégegy jó ok, hogy nekiálljak :) Hajrá én :D
2009. július 16. 15:35
nekem a lábam nam megy fel, visszaesek hídba :s
2009. április 19. 20:58
jo trick megy
2009. február 5. 15:13
ez jó trükk megtanulom azt onnan a hátra flickek
Szerző
Címkék
Elfogadom

Az oldalon harmadik féltől származó cookie-kat (sütiket) használunk a megjelenő reklámok személyre szabása és statisztikai adatok gyűjtése érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-k alkalmazását. Több információ