Akrobatika társalgó

A trükkökhöz közvetlenül nem kapcsolódó hozzászólások számára.

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Gerito

Az nem cigánykerékből van hanem ugy hogy elkezded úgy mint a kézenátfordulást csak nem fordulsz át hanem mielőtt átfordulnál megfordítod a lábaid és így lendületből mész tovább hátraszaltóba

Feca

vki tudja h hogyan kell a cigánykerékből hátraszaltó cuccot csinálni?

Bana

Hali! Az a helyzet, h én már 25 vagyok, de nagyon szeretnék megtanulni néhány trükköt. A tesivel sose volt parám, de ezek sajnos kimaradtak az életemből. Ti biztos közel profik vagytok, szóval tőletek merem megkérdezni, hogy mire van még esély ilyen korban?A fejenállás, tigrisbukfenc, kézenállás, híd, szal az alap dolgok mennek. Szerintetek mivel kezdjem? Vagy tegyek le róla?

parkourkezdo2

http://www.youtube.com/watch?v=Pl3ibcvbpTc

lol:DDDD

Keoni

Akkor akár írhatsz a parkour-os topicba is:)

ferda

én még csak 2honapja keztem el aparkou-t de nagyon szeretnék egy csapatot össze hozni

ferda

hello én itt vagyok+még lehet hogy 2 ember is jönne

ronald

sziasztok
tud valaki jófajta bérelhető szivacsos / szivacsgödrös termet? (budapesten 11 ker/ környéke)

pkroll

Csáó, Dani vagyok!
Keresek 3-4 embert aki eljárna velem egy kis akrobatikus terembe Budapesten. Egy elég kis teremről van szó, ezért lennénk ilyen kevesen. Felszereltség: semmi extra, van néhány zsámoly, ilyesmi, egy nagy dobbantó, 2 kiba nagy területű tornaszőnyeg (olyan 10-15 cm vastagok), és (amiért főleg megyek) egy király szivacsgödör. Egyszer voltam ott, nagyon jó volt, a gödörbe szinte mindent lehet gyakorolni. Azóta sajnos nem tudok menni mert nincs rá ember. Akit érdekel a dolog írjon egy mailt a címemre! (Ide is kiírom: pkroll@citromail.hu)
Köszi!
Üdv, Dani

sokttt

Sziasztok!
Szerintetek hol tudnám elsajátítani a gimnasztika alapjait? Szaltózni szeretnék megtanulni, wallflipet, és az ilyen "egyszerűbb" trükköket. Valaki ajánljon nekem egy helyet pls.
Szerintem a fizikai adottságaimmal nincsen gond.
köszi