Bógni (hátra)

A macaco után a flickhez először ezt kell meg tanulni.
Nyomj ki sok hidat, sétálj hídban. Ha már elég hajlékony a gerinced. Próbálj meg hátra menni hídba. Ehhez lendíts a kezeddel hajlítsd a lábad a kezed emeld magad fölé úgy hogy rá tudj állni. Majd dőlj hátra és közben homorítsd a hátad.
Fontos amint leértél hídba, gyorsan páros lábbal lökd a lábad a fejed fölé majd ereszd le. Meg kell tanulnod állásba érkezni.

tomi19962009. jan.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Greta

Sokkal konnyebb ha megtanultok ugy lemenni hidba hogy az egyik labatok elol (ezen nem tamaszkodtok) az egyik pedig hatul (ezen tamaszkodtok) tehat egylabbal kell lemmenni hidba. Igy azert konnyebb mert ha lementetek hidba az a labatok amelyiken nem tamaszkodtok felemelkedik igy a hidbol rogton megvan a lendulet atemelkedni kezenallasba majd onnan allasba.:)
Ha viszont az egylabas megoldas nem megy mennjetek le ketlabbol hidba ugy hogy elottetek egy fal/bordasfa van es lokjetek at magatokat ugy hogy az egyik labatokat felteszitek es nekitamaszkodtok es akkor meg lesz a batorsagotok atlokni magatokat
Remelem egy kicsit tudtam segiteni😊

G

Igen,mert csak fel kell emelni a lábat, aztán már mehet is "le"... :)

vangela

szerintetek megtanulhatom úgy ha nem tudok kézen állni ?

somebody

jo lenne egy video, pls

merci33-

Valaki lécci segítsen!!! nekem nem sikerül mert nem, tudom átlökni a lábam.....

Juditka

nem könnyű de kitartó gyakorlással megtanulhatod! nekem már megy, egészen jól.

Pencsi

nekem a hátra bógni megy..persze csak lassan..nem egyből..de viszont nemtudom felemelni a lábam mielőtt leér a kezem hidba.. :S az lehetséges h ha gyakorlom menni fog?

Shakuras

aki ezt megcsinálja annak már nagyon szépek a flickjei.... és nem forditva

gojii

xD am nekem az edzőm úgy tníttatta meg hogy hozott egy bálát..és a következőket kellett csinálnom: mintha előrebógnéznál lendülj föl és rakd föl az egyik lábad a bálára. ott álttal hídban az egyik bábam égnek a másik a bálán. aztán fogta és visszalökte a lábamat. ezt többször csináltuk aztán egyedül is ment. így mind2őt gyakorolod és gyorsan megtanulok. aztán próbálkozz talajon :D

yxyx

Egyetértek káinal. De ha zenéz hallgatsz közbe felmegy az adrelalinod és úgy még könnyeb