Flick

A flick tulajdonképpen egy hátrafelé kézenátfordulás.
Először tanulj meg hídba lemenni hátrafelé.
Ezután rugaszkodj is el (ehhez bátorság kell).
Majd engedd le a lábad.

tomi19962009. jan.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Ramicskaa73

Kell ehhez olyan hátra bógni hogy két lábbal megyek vissza?

mici09

Hosszú de sogat segít !!! https://www.youtube.com/watch?v=EAZbb6d3wmM

POSTAS26

szertorna: elkezdheted, de hogy tökéletesen elsajátísd, nem lehet 1 hét alatt . . .

POSTAS26

Sziasztok ! 

Én már próbáltam egyszer, az sikerült, aztán még többször, de azok nem mentek. Most visszatértem a pároslábas hátra bógnihoz, egész jól megy, de nem merem a fliket megpróbálni . . . Mi legyen ? Egyedül csinálom .

szertorna

1 hét alattt meglehet tanulni a fiket??

Leo_

sziasztok. Az Oldal flicket eltudnátok magyarázni? :o

Backhandsring-tuck

Én vagy 3 éve abbahagytam a Flick tanulását, megálltam a hátrabógásnál... Most újra nekiálltam, és már a Rundel-flick-et is tudom.
Tanácsom: Én először egy enyhén rugós, puha ágyon gyakoroltam(innen el mertek sztem ti is rugaszkodni).Ha itt már jól ment a Flick, megpróbáltam magasabban csinálni(azaz magasabbra ugrok). Ha ez is megy, akkor egy nem rugós, de kicsit azért puha felületen(nálam ez szintén egy másik ágy volt^^) próbáltam tökéletesíteni. Mikor már itt is ment, elkezdtem élesben gyakorolni. Kimentem a kertbe(xD) és ott a felkapált földön csináltam egyet, majd kimentem a pázsitra és ott is ugyanezt. Még kb. két napig csak sima elugrásból Flick-et csináltam a füvön, földön, stb. amikor eszembe jutott ez: http://www.youtube.com/watch?v=cP8hSSxGyLc&feature =related elkezdtem ezt is gyakorolni, most már ez is megy. Sok sikert! :)

Gerito7

Na összejött, mostmár bárhol bármikor lemegyek, viszont ez az elugrós dolog nem az én asztalom... ugyanaz a helyzetem mint yamakasi22-nek

Gerito7

nekem már az állásból híd se megy, pedig hidalok sokat, meg rendesen tartom magam amíg a fejembe nem megy a vér, de valamiért nem merek lemenni állásból......

WikingH997

Én is gyakorlom a flicket, Félek megcsinálni de úgy érzem még ismegtudom csinálni. Gyakorlok sokat hiddal xD aztán majd megy a flick is.