Angol spárga

Az Angol spárga talán a legeslegnehezebb a spárgák közül. De ha mégis elszánod magad és meg akarod csinálni azt helyeslem! Először is be kell nyújtani fél óráig mondjuk pillangóülésben, vagy pedig úgy hogy állásból meg próbálod megérinteni a földet. De lehet úgy is hogy keresel egy olyan pontot amelyre ha ráteszed a lábad akkor derékszöget zárjon és próbálj ráfeküdni. Ha már megvolt a bemelegítés kezdjél terpeszben szétcsúszni. Ügyelj arra is hogy se előre, se hátra ne dőlj. Ha már ott vagy hogy nem bírod tovább vinni a lábadat akkor 1; kezdj el rugózni és várd ki a végét!

2; dőlj hátra (figyelem: csak ebben az esetben kell hátradőlni) és terpeszülésben húzd magadat előrébb, persze amíg csak tudsz!
Végül egy tanács: soha ne vidd ezt végkimerülésig, mert akár izomszakadás is lehet belőle (a következményeiről nem is beszélve!)
Sok sikert!

Kristof2009. ápr.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

girl

Nekem már teljesen lemegy!

psychicm4gic

Üdv, azt látom hogy a bemelegítést azt kb 30 percig kell csinálni. de az 1-es meg a 2-es résznél nincs idő. azoknál mennyi időt kell rászánni? köszi előre is !

jessica3

ez sokkal nehezebb nint az a spárga amikor egyik lábat elore a másikat hátra kell tenni, de valahogy ezt is megtanulom majd :D

diamond

én ewzt már majdnem lenyomom

Evy100

nekem mind a 3 majdnem lemegy

Juditka

nekem ez könnyebben lemegy mint a normál spárga :)

frontflip

jól csinálja a videon

gojii

amúgy stem úgy a legkönnyebb ha fogsz két zsámolyt lerakod egymás mellé oylan messze,amennyire nyújtani szeretnéd az algolod. rakd föl rá a lábaid és engedd el a zsámoylt. fáj de a leggyorsabb nyújtás. ismerek egy picilányt aki teljesen bemegy a zsámolyok közé és leér. szóval kb V alakban nagyon durva

benpilot

Valaki tudna tanácsokat adni a flare-hez, hogyan csinálhatnám. Köszi.

milka

az jóóóóóóóóóóóóóóóóó