Bógni (előre)

Leteszed a kezed a földre, felmész kézenállásba, átlendülsz hídba és felállsz, de fontos hogy a lábaidat ne zárd össze, a lábad amelyik indításkor hátul van, az érjen le először. Mikor már fellendültél a levegőben spárgát (ha még nem megy akkor terpeszt...) próbálj csinálni. Először még lehet gyakorolni az átlendülést zárt lábbal is, majd ha már ebből fel tudsz állni, jöhet a rendes bógni.

Wing2007. dec.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

gojii

Ancsi.. minden hez kell nyújtás. erősítés meg azért hogy megtudd tartani magad. és ne ess össze mint egy rongybaba. de mindenképp nyújts előtte.(kéz,láb,hát)

gojii

én 1 éve sportakrózok..szal ezek megvannak inkább segítek: először a hidatokat fejlesszétek ki nagyon.[nyújtott térd,ne hajoljon be a könyököd hanem magasra told ki,és a lábad minnél közelebb legyen a fejedhet.] ha megvan akkor tanulj meg fölállni hídból(nemegyszerű) ha megan akkor jöhet a kézenállásból átlendülés majd fölállás. <---remélem segítettem.

Nyphron

Alapból a hidat megtudom csinálni szal le is megy egyedül meg fel is, de már az is nagyon megterheli a gerincemet, nem, hogy kézenállásból mennyek le... XD kézenállásból bukfencezni tudok, de az nem nagy cucc!!

Wapwap

kézenállni néhány mp-ig tudok már, és tegnap a puha füvön rászántam magam, hogy át is forduljak :)Eleinte nem ment, mert ösztönösen, ha át akartam fordulni, léptem egyet a jobb kezemmel, és azzal olyan 90°-ban elfordultam, de kb. ötödszörre sikerült. Mármint átfordulni, mert még felállni nem tudok, de közel járok, és igyekszem :)

Keoni

még egy olyan tipp, hogy hídban a lábaiddal sétálj fel zsámojra, kisszékre esetleg lépcsőre, kezdetben sokat segít.:)

Krissztigris

Sziasztok!Ancsi,Gyakorold sokat a hidat,a kézállást,amikben a tested természetesen megerősödik és képessé válsz a gyakorlatra.
Szép napot,jó gyakorlást!

Ancsi

a bógnihoz nem kell semmi nyújtást vagy erősítést csinálni?

Adryka

A hátrabógnit nem szeretné valaki leírni hogy hogy kell? :$ Azzal szenvedek már fél éve...próbálkoztam mindenféle rávezetőgyakorlattal, de nem megy. Pedig a gerincem elég hajlékony